Coronaanpassningar fram till jullovet

I linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer för områden med större smittspridning, fortsätter vi göra uppehåll med orkestrar, instrumentalensembler, föreställningar och konserter fram till jullovet. Den individuella undervisningen fortgår som vanligt, men vi förbehåller oss rätten att med kort varsel ställa om till digital undervisning.

Utöver dessa åtgärder kommer vi att minska grupperna i några av de kurser där vi har större grupper. Merparten av vår gruppverksamhet fortsätter dock som förut, eftersom vi redan sedan terminens början har minskat på gruppstorlekarna så att eleverna ska kunna hålla avstånd. De elever som berörs av förändringar kontaktas av sina lärare.

Vi påminner om att inga föräldrar eller kompisar till elever ska vistas i våra lokaler och att elever som har sjukdomssymtom ska hålla sig hemma.

Vi följer folkhälsomyndighetens information noga och andra restriktioner kan komma att införas framöver om så krävs.

18 november 2020